Blog cikkeink

Bögre manufaktúra
csupor
csupor bögre
Csupor bögrék
csupor reggeliző szett
designe
egyedi lámpa
exkluzív lámpa
Falikaros lámpa
Függesztett lámpa
handmade
kerámia készítés
kerámia lámpa
kerámia lámpák
Kerámia szettek,készletek
Kézzel festett bögre
kézzel festett lámpa
kézzel készített
Lámpák
Luxory
luxus
luxus lámpa
Mennyezeti lámpa
pöttyös csupor bögre
virágos bögrék
virágos csupor bögre
virágos jumbo bögre
virágos kávés bögre
virágos reggeliző szett
Szűrés törlése

Karácsonykor minden évben számtalan ajándékkal lepjük meg szeretteinket. Ha azonban valami igazán különlegeset és személyeset szeretnénk adni, akkor érdemes lehet elgondolkodni egyedi ajándék ötleteken. Az egyre népszerűbb ajándékok azok, melyek nem csak praktikusak, hanem személyre szabhatóak is. A bögremanufatúra termékeit egyedi, szövegekkel, kedvenc idézetekkel, virágokkal, vagy az ajándékozott szemely kedvenc állatával díszíthetjük, így egy teljesen személyes ajándékot tehetünk a fa alá. A karácsonyfa alatt az egész család örömteli meglepetést tapasztalhat, amikor mindenki megkapja a saját, személyre szabott bögréjét. Így a forró italok fogyasztása közben még közelebb kerülhetünk egymáshoz, és ünnepi hangulatban tölthetjük az ünnepet.

A lakás világítása több, mint a helyiségek megvilágítása. Egyedi világítási megoldásokkal nem csak a szobák funkcióját emelhetjük ki, de a hangulatot, és a pillanatokat is meghatározhatjuk vele. Egy jól megválasztott lámpa, vagy hangulatvilágítás képes átformálni a teret, és a benne lévő tárgyakat. Legyen szó modern minimalista stílusról, bohém hangulatról vagy romantikus kuckóról, a lakás világításával kiemelhetjük a saját stílusunkat, érzéseinket, és egyúttal meghitt, otthonos légkört teremthetünk magunknak, és a családunknak. 

Számodra is fontos, hogy egy olyan otthonban élj, amely teljes mértékben az igényeidet és egyedi stílusodat tükrözi? Szeretnéd magadat azzal a luxussal kényeztetni, hogy minden egyes helyiségben az egyediséget és a minőséget találd meg? Cégünk szakértő csapata a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával és a legkifinomultabb tervezési elvek mentén teremtette meg a Te egyedi otthonodhoz azokat az egyedi világító testeket, lámpákat, amelyek csak Neked, és csak olyan lesz, amilyent Te szeretsz. Ne elégedj meg a tömegtermékekkel, hanem hozd létre saját álmaid otthonát, amely minden alkalommal elbűvöl és emlékezetes élményt nyújt Neked is és a körülötted élőknek is. 

Az ajándékozás mindig örömforrás mindannyiunk számára. Az adás öröme megsokszorozódik, amikor olyan ajándékot választunk, amely személyre szabott és hasznos is. A Szülinapra, névnapra, Valentin napra vagy akár esküvőre keresve kínálunk Önnek egy igazán különleges ajándékot: a Bögre Manufaktúra kerámia készleteit bögréit. A kézzel festett, egyedi mintázatokkal díszített bögrék nemcsak szemet gyönyörködtetőek, de minőségük és funkcionalitásuk miatt is remek választásnak bizonyulnak. Engedje, hogy egyedi ajándékunkkal továbbadjuk szeretetét és meghittségét szeretteinek, hiszen adni jó!

A kézzel készített és kézzel festett kerámia edények elkészítése nem csupán egy egyszerű termelési folyamat, hanem egy valódi művészeti tevékenység is. A kerámia elkészítése során a készítő nemcsak technikai szaktudást, hanem kreativitást és művészi érzékenységet is igényel. A kerámiák formája és díszítése egyedi és személyes jegyekkel ruházza fel az edényeket, ami kifejezi a mesterek egyéni stílusát és személyiségét. Az ilyen egyedi, kézi készítésű kerámiák több, mint pusztán használati tárgyak.Ezek azok a műremekek, amelyek szerves részét képezik a művészettörténetnek és a kreatív kifejezésnek. A kézzel festett kerámia edények tehát a művészet és a termelés egyfajta összeolvadását képviselik.

Aki a virágot szereti, az általában egyfajta harmonikus szépséget érez a természetben. A virágok színpompája és illata azonnal feldobja a hangulatot, és boldogsággal tölti el a szívet. Ha Te is közéjük tartozol, akkor egy tökéletes választás lehet a virágos kerámia bögrék, tányérok és reggelizőszettek. Ezek a termékek nem csupán praktikusak, hanem a virágokkal díszített mintáik által egyedi és különleges atmoszférát teremtenek minden reggel. Így, amikor egy csésze teával vagy kávéval kezded a napot, elmerülhetsz a virágok mikrovilágában, mely ráadásul otthonos érzetet kelt és felvidítja a szürke hétköznapokat.

A Csupor bögre egy olyan mindennapi használati tárgyunk, melyre egyre nagyobb figyelmet fordítanak a háztartásokban, és a retró kedvelői körében is. Az egyszerűségében és időtlen stílusában rejlő vonzereje miatt egyre többen választják ezt a különleges darabot mindennapi használatra vagy éppen díszítő elemként otthonukban. De vajon melyik oldalán állunk a vitának? Újkeletű trendről van szó, vagy a múlt idők emlékei elevenednek meg egy-egy Csupor bögrében? Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Csupor bögre körül kialakult reneszánsz okait, és azt, hogy vajon ez a divat, vagy csupán egy nosztalgikus retró jelenség.

„A kávézás élménye"

Ahogy reggel felébredünk, és az illatos kávé illata az orrunkba csap, egyből tudjuk, hogy elérkezett a bögre és kávé időszaka. A bögre az egyik legfontosabb és legmegbízhatóbb társunk a mindennapokban, amely közvetlenül kapcsolatba kerül a legfinomabb kávéitalainkkal. Nem csak a kezünk melegítésére vagy a reggeli koffeinadagunk elfogyasztására használjuk, hanem a bögrék kifejezhetik stílusunkat és egyéni ízlésünket is. Különleges mintájuk, egyedi formájuk vagy személyes üzenetük révén a bögrék többek között érzelmi kötődést is hordoznak magukban. Lássuk, milyen csodákat rejt egy egyszerű bögre, és miért érdemes értéket tulajdonítani egy jó minőségű kávészettünknek.

 

 

Mert az élet szép !

Már 90-es évek közepe óta foglalkozunk a férjemmel kerámia készítéssel, ami az évek folyamán tömegtermeléssé nőtte ki magát. Az elmúlt évtizedekben a tömeggyártás állt a középpontban, de 3 éve felhagytunk a széria termeléssel. Mindig is az foglalkoztatott, hogy az anyagból az lesz, amit formázunk, és kifejezi azt, ami a gondolatainkban van. Hogy a körülöttünk levő szép virágokat, növényeket, állatokat, akár híres embereket ábrázoljuk a kerámia termékeinken. Ezzel is kifejezzük tiszteletünket vásárlóink felé, hogy mindenkinek egy egyedi, és kimondottan egy személyes ajándékot adjunk. Örömünket leljük abban, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyek hozzájárulnak ételeink italaink kultúrált, és kellemes fogyasztásához.

Minden tervezésünk személyes válasz arra, hogy a körülöttünk lévő világ gyönyörű.

A kerámiák festése, díszítése inspirált arra, hogy elmerüljek a képzőművészet más területeibe. Bátorított arra, hogy alkossak olyan kerámia és vászon képeket, amelyek egy színpompás világba kalauzolnak, érzéseket gondolatokat fejezzenek ki, de egyben lakberendezésünk kellékei legyenek.

 „Mert, ha a szívedben rend van, körülötted rend lesz !”