Blog cikkeink
Kristina

Amikor a fényben is gyönyörködsz!

Bögre manufaktúra
Lámpák
kerámia lámpa
kézzel festett lámpa
handmade
kézzel készített
Luxory
luxus lámpa
designe
Falikaros lámpa
Mennyezeti lámpa
Függesztett lámpa
exkluzív lámpa
Szűrés törlése
Amikor a fényben is gyönyörködsz!

A lakás világítása több, mint a helyiségek megvilágítása. Egyedi világítási megoldásokkal nem csak a szobák funkcióját emelhetjük ki, de a hangulatot, és a pillanatokat is meghatározhatjuk vele. Egy jól megválasztott lámpa, vagy hangulatvilágítás képes átformálni a teret, és a benne lévő tárgyakat. Legyen szó modern minimalista stílusról, bohém hangulatról vagy romantikus kuckóról, a lakás világításával kiemelhetjük a saját stílusunkat, érzéseinket, és egyúttal meghitt, otthonos légkört teremthetünk magunknak, és a családunknak. 

A megfelelő lámpák nem csak a szobák hangulatát és atmoszféráját alakítják, hanem fontos szerepet töltenek be az otthonunkban. A kézzel festett kerámia lámpák igényes mintáikkal, és anyagukkal, eleganciát, és minőséget sugárzó kifejezésével képesek feldobni a belső tereket. Egyedülálló jellegüket a kézzel festett mintáknak köszönhetik. Az ügyes és tehetséges kerámia festők, a régi kézműves technikák felhasználásával hozzák létre ezeket a páratlan darabokat. Egy-egy lámpa sok órányi munkával készül el, amely meglátszik a végeredményen is. A lámpák a falakon vagy a szobák mennyezetén való elhelyezésükkel igazi műalkotássá válnak.


Az ilyen lámpák tradicionális és kulturális értéket is képviselnek. Ezért a kerámia lámpák otthonunkba való becsempészése nem csak a szépségüket növeli, hanem hozzájárul a kerámia festő megbecsüléséhez is.

A kerámia lámpák nem csak a megjelenésük miatt érdemelnek figyelmet, hanem a funkcionalitásuk miatt is. Az alapvető világításon kívül az ilyen lámpák remek díszítőelemek is. Minden szoba kiemelhető vele, például egy hálószoba éjjeli szekrénye felett, egy nappaliban, étkezőben vagy egy előszoba falán. A választék széles skálára terjed, így mindenki megtalálhatja az otthonába illő stílust.

Az igényes kerámia lámpák kiváló minőségű és tartós anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot garantálnak. Ezek időtálló tárgyak, amelyek hosszú élettartamukkal megtalálhatók lehetnek a családtagok vagy barátok körében. Ráadásul a kerámia lámpák idővel még szebbek lesznek, ahogy az évek múlásával a színük tovább törik.

Amellett, hogy a kézzel festett kerámia lámpák esztétikai értéket képviselnek, praktikus funkciókat is ellátnak. A megfelelő stílusával és elhelyezéssel lehetőségünk nyílik arra, hogy a különböző helyiségekben a szükséges mennyiségű fényt biztosítsuk. A kerámia lámpák kicsit megszűrve adják át a fényt, ami kellemes és meghitt atmoszférát teremtenek.
Mivel számos stílusban és különböző mintákkal rendelkeznek, mindenki megtalálhatja a saját otthonához illő darabot.Ne csak világítsunk, hanem díszítsünk is kerámia lámpáinkkal, hogy otthonunk még igényesebbé és meghittebbé váljon! Engedjük, hogy a fényélmények közelebb vigyenek az otthonhoz és a szépségéhez!

Nézzétek meg új kollekcióinkat ITT !