Blog cikkeink

Bögre manufaktúra
csupor
csupor bögre
Csupor bögrék
csupor reggeliző szett
designe
egyedi lámpa
exkluzív lámpa
Falikaros lámpa
Függesztett lámpa
handmade
kerámia készítés
kerámia lámpa
kerámia lámpák
Kerámia szettek,készletek
Kézzel festett bögre
kézzel festett lámpa
kézzel készített
Lámpák
Luxory
luxus
luxus lámpa
Mennyezeti lámpa
pöttyös csupor bögre
virágos bögrék
virágos csupor bögre
virágos jumbo bögre
virágos kávés bögre
virágos reggeliző szett
Szűrés törlése

„A kávézás élménye"

Ahogy reggel felébredünk, és az illatos kávé illata az orrunkba csap, egyből tudjuk, hogy elérkezett a bögre és kávé időszaka. A bögre az egyik legfontosabb és legmegbízhatóbb társunk a mindennapokban, amely közvetlenül kapcsolatba kerül a legfinomabb kávéitalainkkal. Nem csak a kezünk melegítésére vagy a reggeli koffeinadagunk elfogyasztására használjuk, hanem a bögrék kifejezhetik stílusunkat és egyéni ízlésünket is. Különleges mintájuk, egyedi formájuk vagy személyes üzenetük révén a bögrék többek között érzelmi kötődést is hordoznak magukban. Lássuk, milyen csodákat rejt egy egyszerű bögre, és miért érdemes értéket tulajdonítani egy jó minőségű kávészettünknek.

 

 

Mert az élet szép !

Már 90-es évek közepe óta foglalkozunk a férjemmel kerámia készítéssel, ami az évek folyamán tömegtermeléssé nőtte ki magát. Az elmúlt évtizedekben a tömeggyártás állt a középpontban, de 3 éve felhagytunk a széria termeléssel. Mindig is az foglalkoztatott, hogy az anyagból az lesz, amit formázunk, és kifejezi azt, ami a gondolatainkban van. Hogy a körülöttünk levő szép virágokat, növényeket, állatokat, akár híres embereket ábrázoljuk a kerámia termékeinken. Ezzel is kifejezzük tiszteletünket vásárlóink felé, hogy mindenkinek egy egyedi, és kimondottan egy személyes ajándékot adjunk. Örömünket leljük abban, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyek hozzájárulnak ételeink italaink kultúrált, és kellemes fogyasztásához.

Minden tervezésünk személyes válasz arra, hogy a körülöttünk lévő világ gyönyörű.

A kerámiák festése, díszítése inspirált arra, hogy elmerüljek a képzőművészet más területeibe. Bátorított arra, hogy alkossak olyan kerámia és vászon képeket, amelyek egy színpompás világba kalauzolnak, érzéseket gondolatokat fejezzenek ki, de egyben lakberendezésünk kellékei legyenek.

 „Mert, ha a szívedben rend van, körülötted rend lesz !”