Blog cikkeink
Kristina

4 ok amiért kerámia bögrét érdemes használni!

4 ok amiért kerámia bögrét érdemes használni!

A bögre választása mindennapos döntés, melyet sokan könnyen alábecsülnek. Mégis, milyen szempontokat vegyünk figyelembe, amikor bögréket, vagy készleteket vásárolunk ? Sok szempontot kell figyelembe venni, amikor kiválasztjuk a tökéletes kerámia bögréket ajándékozásra, személyes vagy szakmai használatra. Előszőr is tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és megkapod a választ. Például: - Szeretnéd-e, hogy italod tovább meleg maradjon? - Szeretsz stílusosan inni ? - Vagy esetleg egy új, fenntartható és környezettudatosabb életmóddal próbálkozol? Mivel a bögre kiválasztásakor számos különböző lehetőséget és tényezőt kell figyelembe venni, íme 4 fontos érv ami a kerámia bögrék használata mellett szól.

A tökéletes kerámia bögrék kiválasztásakor sok szempontot figyelembe kell venni, de kétségtelen, hogy bármit is választ, a kerámiából készült bögre a legjobb választás

1. A kerámia bögrék sokkal tovább tartják a hőt

Az első ok, amiért kerámiából készült bögrét válassz, az az, hogy a kerámia hosszabb ideig melegen tartja az italt. A kerámiában felszolgált italok lassabban veszítenek hőt, mint a más anyagból készült bögrék, mivel a kerámia porózusabb, ami azt jelenti, hogy a kerámia bögrékben lassabban megy végbe a vezetés. A vezetés a hőveszteség két olyan anyag közvetlen érintkezéséből ered, amelyek közül az egyik hidegebb, mint a másik. Magát a vezetési folyamatot lassítják a hőszigetelő kerámia pórusaiban kialakuló kis légzsákok.

A vezetés mellett a konvekció, ami a levegőn keresztüli hőveszteséget jelenti, szintén szerepet játszik a hideg ital elkészítésében. Kezdetben a bögre felmelegszik, amíg a konvekció révén hőt veszít. Ez viszont több hőt von el az italokból a vezetés révén. Az üveghez képest a kerámia nagyobb fajhővel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az üveg a hővezetés révén valamivel gyorsabban veszít hőt, mint a kerámia. A konvekciós hőveszteség lassabban megy végbe kerámia bögrével, mint az azonos alakú és méretű üvegbögrékkel.

2. Az Ön italai egyszerűen jobb ízűek

Mindannyiunknak van bizonyos felfogása az elfogyasztott italtermékek minőségi előírásairól. Akár tudomásunkra jutott, akár nem, ehhez a felfogáshoz nagyban hozzájárul az amiből fogyasztunk , vagy jelen esetben a bögre vagy pohár, amellyel italunkat fogyasztjuk. Az italok élvezete már nem csak az ízén múlik, hanem az elfogyasztásához használt bögre vagy pohár súlyán, állagán, kényelmén és általános esztétikáján is. Nincs más edény, amely olyan tökéletesen illeszkedik a kezedbe, mint egy szép kerámia bögre.

Sokáig azt hittük, hogy a rozsdamentes acél bögre a tökéletes bögre italunkhoz, de az igazság az, hogy hosszú távon nem tesz jót az egészségnek. Ez annak köszönhető, hogy a króm-oxid réteg (ami az acélt „rozsdamentessé teszi”), amely felszívja a gyártási kenőanyagokat és egyéb avas komponenseket, hosszú távon ártalmas lehet az egészségre.

3. Környezetbarátabb 

A technológia fejlődésével, amely megkönnyíti a hozzáférést mindenhez, amiről tudni akarunk, az emberek egyre jobban tudatában vannak annak, hogy mivel és hogyan járulhatnak hozzá a környezetük és az egészségük megörzésének védelméhez. Ha műanyag-, papír- vagy hungarocell poharakat használunk, érdemes megfontolni a kerámia bögrékre való cserét, mivel annak ellenére, hogy a kerámia bögre elkészítése több energiát és erőforrást igényel, a hungarocell és műanyag poharak biológiailag nem bomlanak le.

Csökkentheti szénlábnyomát is, mivel a kerámiából készült bögre nem olyan súlyú, mint a többi bögre, mint például az üveg, hanem sokkal könnyebbek. Nagy mennyiségű bögrék szállításakor a bögresúlyok közötti tömeg legkisebb töredéke is növelheti a szállítási erőforrásokat. A többletmunkaerő, az erőforrások, és az olyan energiafelhasználás, mint a teherautók és hajók gázfogyasztása, ezek mind negatívan járulnak hozzá a környezet védelméhez.

4. Kiváló marketingeszköz vagy nagyszerű ajándék lehet.

Akár egy vállalkozás, aki márkaismertségre vágyik,vagy bárki, aki a tökéletes, személyre szabott esküvői, születésnapi, vagy valami évfordulóhoz ünnep naphoz emléktárgyat keres, a kerámia bögrék nagyszerű emléktárgyak lehetnek. Azok, akik vásárolnak a Bögre manufaktúra WebÁruházban vagy részt vesznek facebook -on lebonyolított nyeremény játékokban ezeket itt mind beszerezhetik. A kerámia bögrék segítségével egyedi emléktárgyat adhatsz szeretteidnek, barátaidnak vagy a megajándékozottaknak, hogy minden alkalommal emlékeztesse őket egy eseményre vagy márkára, amikor meglátják. Mostantól az emberek hazavihetnek belőled egy kis darabot, a külső oldalon a logóval vagy akár egy megadott tetszőleges dizájnnal.

Mivel néhány nap és itt van a karácsony, itt van az a lehetőség arra, hogy a felsorolt érvek figyelembe vételével, Te is a szeretteidnek vásárolj személyes ajándékot a szeretteidnek a bögremanufaktúra webáruházból, hogy amikor kedvenc italukat fogyasztják, akkor is rád gondoljanak.

Jó vásárlást, és Boldog Karácsonyt kívánok: