Mennyezeti kerámia nagyharang lámpa kézzel festett olasz reneszánsz motívummal
Mennyezeti kerámia nagyharang lámpa kézzel festett olasz reneszánsz motívummal
79 900 Ft

Mennyezeti kerámia nagyharang lámpa kézzel festett olasz reneszánsz motívummal

A kerámia mennyezeti lámpa, kézzel festett olasz reneszánsz motívumokkal, egy igazi kortárs műalkotás bármely luxus lakásba, szállodába, igényes kávézóba, galériába vagy kiállításra.

Gyártó
Bögremanufaktúra
Házhozszállítás
Kivitel
Mennyezeti
Anyaga
Kerámia
Foglalat
E27
Működési feszültség
230 Volt
Izzó a lámpa részét képezi
Nem
79 900 Ft
Részletek

Az olasz reneszánsz motívumokat a lámpán kézzel festették egyedi stílusban, hogy tökéletesen visszaadják a reneszánsz kor káprázatos művészetét.A finoman kidolgozott festett virágok varázslatot teremtenek a lámpa körül. A lámpa több dimenziós hatást kelt, amely mellett lehetetlen elmenni szó nélkül.
Az igényes lakásokban ez a lámpa egyaránt kiválóan passzol a hálószobákba, a nappalikba, és akár az étkezőkbe is. Klasszikus és elegáns megjelenése bővíti a belső tér stílusát, és a helyiség meghittségét sugallja. A kellemes és lágy fénye tovább fokozza a hangulatot, és nyugtató hatásúvá teszi a helyiséget.
Szállodákban ez a lámpa valódi csodákat érhet el. Az olasz reneszánsz motívumok megtestesítik a luxust és a törődést minden egyes részletben.A kézzel festett motívumok részleteibe való belemerülés valóságos utazást tesz lehetővé a múltba, amely a vendégeket arra ösztönzi, hogy újra és újra visszatérjenek.
Az igényes kávézókban és galériákban a lámpa igazi központi elemmé válhat. Az egyedülálló design és a művészi kidolgozottság vonzza a figyelmet, és szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A lámpa tökéletesen illeszkedik egy kávézó vagy galéria stílusához, és fokozza az ügyfelek élményét. 
Végül, de nem utolsó sorban, a lámpa a kiállításokon is lenyűgöző hatást gyakorol. Az olasz reneszánsz motívumok és a kézzel festett részletek olyan kompozíciót alkotnak, amely önmagában is műtárgyként funkcionál. A lámpa megjelenése, stílusa és kivitelezése lenyűgözi a látogatókat, és emlékezetessé teszi az egész kiállítás élményét.
Művészi megjelenése, precíz kidolgozottsága és varázslatos részletei garantáltan elvarázsolják a figyelmet, és egyedivé teszik a teret, amelyben helyet kap.

Mennyezeti rózsával és 30 cm szálcsiszolt sárgaréz hosszabító csővel, szállítjuk.

Méret: 19 cm x 17 cm (szélesség x magasság)

Szín: Kézzel festett, kék, sárga, piros, és fekete színhasználat

Anyag: Mázas kerámia

Foglalat : E27

Max : 60 W

A hosszabbító cső mindkét végén M10x1 menet van, amely menetes csövekhez és/vagy tehermentesítőkhöz alkalmas (a termék közcsavart nem tartalmaz). Elérhető 6 méretben, 5 és 30 cm között, 5 cm-es léptékekben! Válaszd ki a számodra megfelelőt!

Külső átmérő: 13 mm

Belső átmérő: 9 mm

Magassága: 5, 10, 15, 20, 25, 30 cm

M10*1-es menetes szárral kompatibilis.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek