Kerámia fali lámpa kézzel festett mediterrán motívummal
Kerámia fali lámpa kézzel festett mediterrán motívummal
69 900 Ft

Kerámia fali lámpa kézzel festett mediterrán motívummal

A kerámia fali lámpa, kézzel festett mediterrán motívumokkal, egy igazi kortárs műalkotás bármely luxus lakásba, szállodába, igényes kávézóba, galériába vagy kiállításra.

Gyártó
Bögremanufaktúra
Házhozszállítás
Kivitel
Fali karos
Anyaga
Kerámia
Foglalat
E27
Működési feszültség
230 Volt
Izzó a lámpa részét képezi
Nem
69 900 Ft
Részletek

A kerámia fali lámpa kézzel festett mediterrán motívumokkal egy olyan különleges és egyedi termék, amely a hagyományos mesterségek szépségét és a modern világ stílusát ötvözi. A mediterrán motívumok hagyományosan élénk és színes mintákkal feldobják a tér hangulatát. A kézi festés megadja a lámpának azt a sajátos varázsát és egyediségét, amelyet csak a kézműves munka képes létrehozni. A gyönyörű minták és a ritmusos formák egységbe olvadnak, hogy a termék még vonzóbbá tegye az otthonunkat.
Ez a lámpa tökéletes hangsúlyt adhat egy exklusív stílusú nappaliban, hálószobában vagy étkezőben. Hangulatosságával és szépségével a lámpa fokozza az otthon meghittségét, és egyedi jellege kiemeli a tulajdonos egyéni stílusát. A lámpa kellemesen szórt fényt ad, amely megfelelő hangulatot teremt a pihenéshez, olvasáshoz vagy akár romantikus estékre is. Minden darab egyedi és különleges, hiszen a festés folyamata során minden apró részletet figyelembe vesznek a mesterek. Ha Ön is szeretné egyedivé és exkluzívvá tenni otthonát, és szeretné magát elrepíteni a mediterrán romantikába, akkor a kerámia fali lámpa kézzel festett mediterrán motívummal az ideális választás. 

Fali rózsával és 15 cm - es szálcsiszolt sárgaréz csővel, szállítjuk.

Méret: 23 cm (átmérő)

Magasság: 11 cm 

Szín: Kézzel festett, kék, sárga, piros és fekete színhasználat

Anyag: Mázas kerámia

Foglalat : E27

Max : 60 W

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek