Kerámia fali kisharang lámpa kézzel festett olasz reneszánsz motívummal
Kerámia fali kisharang lámpa kézzel festett olasz reneszánsz motívummal
59 900 Ft

Kerámia fali kisharang lámpa kézzel festett olasz reneszánsz motívummal

A kerámia fali lámpa, kézzel festett olasz reneszánsz motívumokkal, egy igazi kortárs műalkotás bármely luxus lakásba, szállodába, igényes kávézóba, galériába vagy kiállításra.

GYÁRTÓ
BögeManufaktúra
Házhozszállítás
Kivitel
Fali karos
Anyaga
Kerámia
Foglalat
E27
Működési feszültség
230 Volt
Izzó a lámpa részét képezi
Nem
Részletek

Az olasz reneszánsz motívumokat a lámpán kézzel festették egyedi stílusban, hogy tökéletesen visszaadják a reneszánsz kor káprázatos művészetét.A finoman kidolgozott festett virágok varázslatot teremtenek a lámpa körül. A lámpa több dimenziós hatást kelt, amely mellett lehetetlen elmenni szó nélkül.
Az igényes lakásokban ez a lámpa egyaránt kiválóan passzol a hálószobákba, a nappalikba, és akár az étkezőkbe is. Klasszikus és elegáns megjelenése bővíti a belső tér stílusát, és a helyiség meghittségét sugallja. A kellemes és lágy fénye tovább fokozza a hangulatot, és nyugtató hatásúvá teszi a helyiséget.
Szállodákban ez a lámpa valódi csodákat érhet el. Az olasz reneszánsz motívumok megtestesítik a luxust és a törődést minden egyes részletben.A kézzel festett motívumok részleteibe való belemerülés valóságos utazást tesz lehetővé a múltba, amely a vendégeket arra ösztönzi, hogy újra és újra visszatérjenek.
Az igényes kávézókban és galériákban a lámpa igazi központi elemmé válhat. Az egyedülálló design és a művészi kidolgozottság vonzza a figyelmet, és szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A lámpa tökéletesen illeszkedik egy kávézó vagy galéria stílusához, és fokozza az ügyfelek élményét. 
Végül, de nem utolsó sorban, a lámpa a kiállításokon is lenyűgöző hatást gyakorol. Az olasz reneszánsz motívumok és a kézzel festett részletek olyan kompozíciót alkotnak, amely önmagában is műtárgyként funkcionál. A lámpa megjelenése, stílusa és kivitelezése lenyűgözi a látogatókat, és emlékezetessé teszi az egész kiállítás élményét.
Összességében a kerámia fali lámpa, kézzel festett olasz reneszánsz motívumokkal, luxus lakásokba, szállodákba, igényes kávézókba, galériákba vagy kiállításokra tökéletes választás. Művészi megjelenése, precíz kidolgozottsága és varázslatos részletei garantáltan elvarázsolják a figyelmet, és egyedivé teszik a teret, amelyben helyet kap.

Fali rózsával és 15 cm - es szálcsiszolt sárgaréz csővel, szállítjuk.

Méret: 13 cm x 15 cm (szélesség x magasság)

Szín: Kézzel festett, kék, sárga, piros és fekete színhasználat

Anyag: Mázas kerámia

Foglalat : E27

Max : 60 W

Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!