Kerámia fali lámpa kézzel festett Kínai madárka motívummal
Kerámia fali lámpa kézzel festett Kínai madárka motívummal
69 900 Ft

Kerámia fali lámpa kézzel festett Kínai madárka motívummal

A kézzel készített kerámia fali lámpa egy igazán különleges darab, amely a hagyományos kínai motívumvilágba kalauzol minket. A termék az egyszerűség, és a természetesség jegyében készült, így minden egyes lámpa személyisége egyedülálló és megismételhetetlen kortárs műalkotás.

GYÁRTÓ
BögeManufaktúra
Házhozszállítás
Kivitel
Fali karos
Anyaga
Kerámia
Foglalat
E27
Működési feszültség
230 Volt
Izzó a lámpa részét képezi
Nem
69 900 Ft
Részletek

Az alapanyag tekintetében a kerámia választása azért történt, mert ez az anyag tökéletesen tükrözi a kínai kultúrát és hagyományokat. A lámpa alapot egy egyszerű, körvonalas formájú kerámia búra adja, melynek felületén egyedileg festett kínai madárka motívumok kaptak helyet. 
A kínai madárka motívum a kínai kultúrában igen jelentős szerepet tölt be. Ez a hagyományos motívum a boldogságot és a harmóniát hivatott kifejezni. A lámpa lágy és harmonikus világításával pedig még inkább hangsúlyozza ennek a motívumnak a jelentőségét és szimbolikáját.
Könnyedén felszerelhető a falra, igényes modern lakásban, szállodákban, éttermekben, meghitt kávézókban, vagy galériákban festmények megvilágítására.
A fali lámpa valóban egy rendkívül különleges darab, amely elegáns és tradicionális megjelenésével vitathatatlanul feldobja a szoba hangulatát. Ha igazi egyediségre és kiváló minőségre vágyunk, akkor ez a lámpa tökéletes választás lehet otthonunkba.

Fali rózsával és 15 cm - es szálcsiszolt sárgaréz csővel, szállítjuk.

Méret: 23 cm (átmérő)

Magasság: 11 cm 

Szín: Kézzel festett, kék és fekete színhasználat

Anyag: Mázas kerámia

Foglalat : E27

Max : 60 W

Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!